Legenden fortsätter. Koukal vid US Open har en balans mellan 0 och 12

Tolv gick i New York i huvudtävlingen och tolv föll i den första rundan. Den sista tiden hände henne på måndag. Även om det ibland sätta en modig motstånd favoritce Keys hem, men till slut gav efter för sin 2: 6, 4: 6 Och hennes vackra ögon brimmed med sorg igen.

“Drop med 4-1 och 40:15 i den andra uppsättningen, är det en fruktansvärd skam”, säger hon klagade. “Kanske i tredje rival var lite nervös.”

Minor Keys Koukalová brand motstå.Och den här gången bröt hon inte hennes New York-förbannelse.

Förra året kallade hon sig en legend. Ett antal andra spelare i sitt omklädningsrum uppmuntrar henne och önskade att hon skulle hitta lycka på blå betong efter alla dessa vakter. “Jo, jag är profilerad”, säger han. “Och inte bara bland tjeckiska tjejer.”

Serien är verkligen fantastisk. När allt är Koukalová (hennes tid Zakopalová) definitivt inte en tennishäxa. Under de senaste elva säsongerna har hon toppat sju gånger topp 50. Vid Australian Open i sin karriär har hon vunnit sex matcher, Roland Garros sju, tolv i Wimbledon. I New York? 0, orden noll. Hennes hjärtliga relation med US Open började i augusti 2001 när hon började sin kvalifikation med Kroatien Lučić.Ett år senare i samma skede av turneringen slog ut samma rival.

Sedan lansera katastrof i huvudtävlingen. För nätverk gratulerade favoriter Schiavone, Davenport, Kuznetsova och Azarenka. Det har dock också brutit ner med Falconi eller kungens mindre kända rivaler. Hlavackova och dukade krajankám Cetkovska

Två gjorde segern för sex år sedan -. Men bara i kvalet men misslyckades med att ukrainare Koryttseva, sedan 127. kvinna i världen.

Så, femton gånger (12 + 3) har försökt lycka. Men hon tittade aldrig på andra omgången av turneringen. Området i Queens, New York, var mystiskt förlamad. Hon tyckte om tränare och en psykolog. “Jag kan känna blocket redan,” sa hon förra året. “Jag vill bryta det så illa att det kommer att absorbera mig.Då rör sig inte, inte flyga den till mig. ”

Det verkade över hennes öde relented när i augusti bara gled in en spindel. Den sista tennisspelare togs direkt med nummer 102 i rankingen. Koukalová efter hälsoproblem sjunkit till 101 position.

Och då visade det sig att det bara var giftet av force majeure. Los Keys kastade henne en framtida superstjärna, flickan med den otroliga slag. “Även Serena Williams gör bakom dessa stenar”, säger Koukalová.

Hon verkade avslappnad före slaget. “Någonting kommer att hända” viskade hon. Det slutade kapitalt.

Vem vet om det uppstår en ny chans? Den trötta senan i axeln är värre. Hon bytte ut en missil för henne. Hon drar henne till trettiotre. I WTA-ordern minskar den. “Tennis jag ibland tycker.Men när smärtan är för stor, ska jag avsluta. “