Kvitova härskade vid en nattvisning. Okej, vi kommer inte att vara här imorgon, sa hon

Fyra World bara undantagsvis befann sig under tryck och fladdrade bakom baslinjen. Några unga tittare kan inte enkelt bära drycker tas bara trapporna till den tredje raden. Publiken på New York centrkurtu alltför inte påverkar sociala konventioner

Kvitova var dock väsentligt att den första omgången besegrade tyska qualifier Laura Siegemund utan onödigt dröjsmål för 59 minuter 6:. 1, 6: 1.

“jag gjorde det bra”, sade hon i en intervju på banan strax efter 11:30. “Administrationen kan fortfarande förbättras, men jag spelat med några variationer. Och jag är glad att det inte kan finnas till i morgon. ”

Om spelet ägde rum någon gång på eftermiddagen i en av de mindre arenor, skulle förmodligen inte vara värt större uppmärksamhet.Vinnaren var helt säker på att komma in i årets sista grandslam. Hon ständigt pressade motståndaren utan att förstöra i onödan.

Liksom hon inte ens hade den stress som var så skadlig för henne. Vid administrering endast en gång vacklade när dubbel felaktiga krönt rent spel och får minska till en tysk 2: 1

Magi amerikanska nöjen

publiken är mycket mer utesluten under den föregående striden med den australiska Murray Nick kyrgios show-off. Lokal Champion från 2012 besegrade en extremt begåvad ung man

De flesta besökare sedan rubriken hem och förmodligen ångra. Nästa del var inte exalterad.Kvitova dominerade.

Det var fortfarande meningslöst europeiska fan erfarenhet. Vem vill jämföra prestanda under artificiell belysning måste vara Wimbledon och Flushing Meadows skulle skillnaderna vara precis nedopočítal.

Den amerikanska show har sin egen speciella charm. Asheův konkret panna fungerar nu ännu mer robust, när han växte upp design för ett öppningsbart tak. Efter mörkret är det imponerat. Innan matchen och mellan gamma honom bultande elektronisk musik och disco träffar.

Kvitova på klarblå scen marscherade i ljusa rosa och orange skor, men annars elegant i svart.Gör samma färg för att sätta “Team Peter” tronar i en låda -. Tränare David Kotyza och David Vydra, Media Manager Katie Spellmanová och Marijn Bal från byrån IMG

Vad är du rädd fröken Petra

” Mina damer och herrar, välkomna Petra Kvitova “dånade speakern i början. Publiken klättrade artigt. Färgade strålkastare stod runt tribunen. Exakt klockan 22:30 domaren befallde: “Time!”

Om två minuter senare började Kvitova administration. Bullernivån rörde sig inte. Som New York sover aldrig varken prat på läktaren bleknat.

lättat, åtminstone på eftermiddagen värme, sjönk temperaturen till det ideala värdet.Och det här är en bra sak för tjeckiska sårade, och Fulnek astma är svårare att andas.

En näve knuffade några gånger, och skrytern av tränaren Vydra kom ut. I annat fall gick mötet smidigt till slutet som en saga innan du sovnade. Tyska kronade honom med en bit.

Kvitova tackade den andra besökaren för mikrofonen. Hon erkände att hon inte ville att Murray och Kyrgios duellen skulle sträcka sig till femte uppsättningen.

Hon kom till prat om utmattning och mononukleos som hennes läkare fann sent. “Jag mår bra,” sa hon. “Kanske blir det på morgonen.”