Dynamo, Dynamo! Kommer Pardubice att börja i de gamla tiderna av framgång?

Východočeši i den nya säsongen kommer att introducera en ny gammal kallas Dynamo, som användes i slutet av femtiotalet. En populär uttryck som fansen älskar att använda, bör symbolisera energi med vilken klubb till Extraliga komma in.

Den outtalade målet är större framgång i slutspelet, där Pardubice nyligen slutade i kvartsfinalen. Ett bättre resultat skulle komma i den ordinarie säsongen, som i den gångna säsongen räddade äran i sista minuten förfarandet första omgången play-off.

För att uppfylla drömmen bör vara det största bidraget Tomas Rolinek, en man som för två år sedan klubben på grund av misslyckade avtalsförhandlingar inte bryta helt i bästa fall. “Men det är långt borta.På den tiden var jag frustrerad, men vyříkali vi få det och nu ligger framför oss ett oskrivet blad “, säger Rolinek.

De senaste två åren har han spelat i Sparta, nu förmodligen tillbringa resten av sin karriär hemma, som gick främst för familjen. Och i Pardubice lovar de honom mycket. “Vi förlitar oss inte bara på sin hockey konst, men också den roll som den informella ledaren av Thomas bekräftade alla lag, där han arbetade”, säger general manager Andrew Sebek.

Rolinek bör göra en slående par med Petr Sykora, men laget försvagades också. Till exempel, pensionerad landslaget anfallaren Lukas meddelade att han inte tvekade över erbjudanden från Spartak Moskva.Tomas Zohorna, som anmälde sig till Chabarovsk, gick också till Ryssland.

Jakub Svoboda, slutspelaren, sätter upp en hel del hopp i Pardubice. Det kommer emellertid att matcha den stil som inte är van vid den. “Kuba har en drake vid porten och jag har gjort allt för att ta med honom. Jag är glad att han gjorde det, säger sportschef Dušan Salfický.

Den nya tränaren Miloš Říha junior, som ersatte sin far, kommer att ta hand om tillverkarens funktionalitet. Några av dem är emellertid lite generad av hans engagemang, kanske på grund av hans ålder. Říh är bara 33 år gammal.Hon är rädd att hennes roll och tryck inte kommer att relateras till henne. “Han kommer att ha ett nytt lag för laget: assistenten är Václav Baďouček, tränaren är Petr Mocek och målvakten är Vladimir Dohnal. En propos goalmani: laget förblir Sloveniens Robert Kristan, ansluten av American Brandon Maxwell. De måste fortfarande räkna med den unga mannen Karel Vejmelka.

Och de övriga ändras?På grund av fortsatt únavovovému syndrom och problem med knäet avslutade karriär framåt Libor pivko till utländska juniorer försvann talang Michael Spacek och Carlsbad gick långvariga stöd tillbaka rader Vaclav Benák, som bör ersätta den återvändande Michael Seda.

Klubben redan Tvärtom, räknas inte med anfallaren George Cetkovským och föll förmodligen möjligheten att Dynamo jersey klänningar i en lång tid Petr Průcha. Han tänkte på ett liknande steg, men har ytterligare problem med huvudvärk och det ser mer ut som det definitiva slutet av sin karriär.