Duda om teambuilding i Karlovy Vary: Vi städade kabinluften

I träningsprocessen och svårigheten ser han en av orsakerna till dåliga resultat. Energi har gjort några olika förberedelser i år. Nyligen. Hon började is på sin ankomst med en ny årstid. “Spelarna välkomnade verkligen det eftersom det är en sådan diversifiering och ett nytt element, säger coach Karel Mlejnek.

Sedan i mitten av juli har ishockeyspelare varit på is. De nya aktörernas tränare integreras i uppsättningen, letar efter den perfekta sammansättningen av de enskilda formationerna. Ett litet problem var under de tre sista matcherna första centret. Marcel Haščák är inte på plats eftersom han är sjuk.

“Men han är en spelare som sitter och passar in i vårt lag. En krigare som tävlar om varje puck och inte skjuter någon duell.Han är också utmärkt i ett-till-ett-spel, vilket är mycket viktigt i modern hockey, “tycker Duda. Han och Bartek ska vara hans lagkamrater i attacken. Men de hade inte mycket utrymme. Två matcher fick sin trupp gratis, nu saknade Haščák. Som den centrala nyckelbilden i bildningen.

Under koncentrationen i Břeclav Energy förlorade Zlín och Olomouc. Hon har inte gjort mål. Slutet är hennes stora problem, och Rachunek och Marosz förstärker honom. Med stort självförtroende, det coola laget går definitivt inte, det första skarpa testet är fortfarande mindre än två veckor gammalt.

“Jag måste säga att vi ville vinna en riktig vinst och bryta denna olagliga serie.Å andra sidan är det viktigt att säga att vi är fortfarande i träningsläge och allt han bara sitter “Duda utvärderas efter torsdagens förlust till Olomouc 0: 3.

I övrigt kaptenen tyckte koncentration. Som ledare för hytten och huvudpersonen i laget och deltog i åtgärder för att anpassa alla spelare och inducerar ett team atmosfär. “Vi hade en sådan teambuilding, vi uppriktigt vyříkali även de mest obehagliga saker och rengör luft,” Jag njuter av det.

Tränare använde tid för individuella intervjuer. Extraliga Energy börjar 11 september på isen Pilsen. Radek Duda som en sann lag ledare rapporterar: “Alla vet vad vårt mål och är fast beslutna att fullfölja den.Vi vill återvända till Karlovy Vary efter några år, och jag tror att det här laget kan göra det. “