De tjeckiska tjugo genomgick ett tufft test också från konsten att glömma svaghet

Målvakten Lukáš Dostál fångade två gånger av tre dueller, Karel Plašek, Vojtěch Střondala och Jan Süss presenterade sig i attacken. 5: 6 och på söndagen räckte det inte för den finländska takten i debakel 2: 7. Dostál (fångad mot svenskar och finländare) hade en framgångsgrad på 84,31%.

”Dessa matcher var av hög, riktigt hög kvalitet. Hon kunde jämföras med ett världsmästerskap.Visst kan turneringen i Hodonín imitera mästerskapet, säger målvakt Dostál.

Hans slutliga nominering kommer mycket troligt att beröra honom, så han kunde kontrollera maktfördelningen och koncentrationen i de tuffa matcherna från fredag ​​till söndag inom 48 timmar. ”Jag kan förbereda mig på det här sättet. Men jag vet inte hur tränarna sätter ihop det och tänker på det, och å andra sidan ska jag matcha matchen, ”ropade målvakten, utarbetad av Anaheim och ryckte upp.

Marchant anlände till Anaheim, Draper anlände från Detroit

Todd Marchant, klubbens utvecklingschef, kom till Dostál från Kalifornien.En match Sportingbet fungerar inte och omedelbart nästa match. Vi uppfattar att mästerskapen kommer att gå i snabb följd. Vi ser hur en spelare kan reagera på en besviken upplevelse när något går fel, ”påpekade Varaďa.

Han var tvungen att ha mycket kunskap främst under andra halvan av turneringen. Efter en utmärkt kväll med Sverige har inrikes ungdomars prestanda minskat. Han har förbättrats avsevärt under åren.

I lördagens toppkamp med Ryssland kännetecknades han också av en annan knepig faktor, en (inte) jämförelse med euforin i det scorade målet. Fyra gånger utjämnade tjeckarna en förlust med ett mål och fyra gånger svarade ryssarna med en blinkning.Två gånger på samma minut, två gånger inom tre minuter av tjeckisk glädje.

“Vi kunde inte klara av den känslomässiga flushen,” bedömde Varaďa huvudorsaken till det nära nederlaget.

mål, att komma i ledningen, vi blev galna och ryssarna straffade oss, ”beklagade Mikyska. Vojtěch Střondala spelar den första ligan i Třebíč som en förstärkning för viktiga spelsituationer. Under tjugoårsåldern spelade han rollen i topp fem.

De betygsatte också takten högre än i första ligan. I Třebíč förstärkte jag från Kometa, ”log Střondala. ”Här (i landslaget) är äldre pojkar mer erfarna, de får mer utrymme.Jag spelar power-spel för Třebíč, här gick jag på is till deras slut eller power-spel, ”sa han. I augusti gjorde hon fyra mål tillsammans för samma rivaler, och i Hodonín bröt hon denna linje i två dueller.

“Jag skulle tillskriva det sommarens klumpighet och säsongsutveckling,” sa Varaďa. ”Killarna behövde få erfarenhet och spela rytm. Nu (fredag ​​och lördag) föll vi, men jag tittar också på antalet mottagna mål och det var högt från Ryssland. Jag skulle hellre vinna efter kampen 1: 0, ”önskade tränaren framför söndagskatten med finnarna.

Den tjeckiska ungdomen förlorade 2: 7… More info