Tjecker kan ha euron i september. De behöver två vinster och förluster för Nederländerna

Czech kampen om mästerskapet, som nästa år värd Frankrike förra året, väl uppvärmd. Men efter fyra segrar i årets dueller med Lettland och Island fått en punkt.

Ahead har fortfarande fyra matcher. Torsdag värd en outsider från Kazakstan på söndag, de kommer att presenteras i Lettland, som är den näst svagaste laget i gruppen. I oktober spelar han med Turkiet och slutar i Nederländerna.

Den sista turneringen fortsätter bäst två tredjedelar har en chans i ett slutspel. “Vi vill verkligen inte fatta beslutet i den sista matchen i Holland. Flyga dit som har något att spela det…”Han funderade försvararen Pavel Kadeřábek.

” Efter höst utveckling ingen vill vara den avgörande matchen med Turkiet, Gud förbjude, i Nederländerna.Det skulle vara underbart att flyga till Holland, säger Bořek Dočkal, mittfältare.

Trots de senaste misslyckandena är tjeckerna fortfarande i en mycket bra position. Och de har två svagare motståndare, men de behöver inte betala för det. De visste det i mars hemma mot Lettland (1: 1).

Så de närmaste duellerna för Vrbs lag är helt avgörande. Speciellt när den tredje nederländerna spelar hem med första Island och det fjärde Turkiet. Om tjeckarna skulle få sex poäng och holländarna skulle snubbla skulle de direkta framstegen till mästerskapet vara mycket nära eller möjligen vissa. “Vår enda angelägenhet är att få sex poäng.Fram till dess kan vi vänta om vi har tur till nederländska, säger Dočkal. Vilka resultat kommer tjeckerna att ha lycka till? Och under vilka omständigheter kan ha varit i september ett visst förfarande?

Nödvändigheten är två tjeckiska segern med dem i beräkningarna, låt oss jämställa.

Om du sedan Nederländerna hem med Island och Turkiet, totalt endast två punkter, tjeckerna i gruppen slutar värre än andra.

Andra konkurrenter Island och Turkiet i september, med undantag för Nederländerna strider med rivaliserande Kazakstan respektive. Lettland. I fallet med sina vinster kommer det inte att förändras något på tjeckiska språket. För nederländerna, om holländarna slår fyra poäng i september, till exempel besegrar Island och dra sig i Turkiet, kommer de att förlora fem poäng till tjeckerna.Och det kommer bara att finnas sex i matchen till slutet av kvalifikationen, så deltagande i euron skulle vara mycket nära det tjeckiska landslaget. Då skulle det vara tillräckligt att besegra turkarna hemma eller hjälpa den nederländska förlusten i Kazakstan. Det sista alternativet är en gemensam duell.

“När holländarna möter allt bra kan de vinna tio matcher i rad, det är svårt att stoppa dem och vi har inte så mycket. Men under kvalarna verkar det inte vara mig suverän att de kan vinna sex matcher i rad “, säger Dočkal. När holländarna vinner två gånger i september, kommer kampen för två punkter att minska till Island, och Nederländerna.I oktober skulle dueller vara den första tjeckiska med nitton poäng, skulle Nederländerna ha förlorat tre poäng och Island skulle bero hur efter September nederlag i Nederländerna rådde Kazakstan.

Om Nederländerna slog Island och dukade i Turkiet Det kommer att finnas fyra lag i spelet. Möjligheten att få till euro då mer.

När holländare slips med Island och duka i Turkiet hade tjeckerna inte köra. Då Vrbové laget skulle kunna äventyra rättigheterna för turkarna, skulle de inte i Prag i oktober för att vinna.

Förresten, det tjeckerna direkta metoden kanske inte räcker seger över Kazakstan, Lettland och Turkiet. Och om den nederländska vinna saker och Island att ligga före i den tjeckiska laget.När det gäller punktlikhet bestäms matchen.