Sharry förgav Pipito och gjorde det möjligt

Gonzalo IGUAIN (Juventus – Chelsea. Hyra)

Sharry förgav Pipito och gjorde det möjligt att starta om sin karriär. Med den italienska specialisten visade Gonzalo sin bästa fotboll, men efter Napoli kom han inte nära 36 mål under en säsong. Maurizio behöver en hammare framåt, eftersom Azars geni inte räcker för hela säsongen. Medan Higuain inte är i bästa fysiska form, men när han har återställt sitt skick kommer inte försvararna av Premier League-klubbarna att vara tillräckligt bra.

3. Christian PULISHICH (Borussia D – Chelsea. Överföringsbelopp – 58 miljoner pund)

Den huvudsakliga överföringen av vinterns början. Borussia-cheferna är trött på att leverera talanger till sin huvudkonkurrent och säljs till London Grand Pulisic till ett bra pris. Överföring är fördelaktig i alla avseenden. Pulisic är den bästa fotbollsspelaren från USA och med det har Chelsea fått en stor publik. Spelaren själv visade en önskan att gå med i Londons och vägrade att förnya kontraktet. Kristen säsong avslutar spelar i Tyskland och kommer att försöka flytta till London i status för Tysklands mästare.

4. Benjamin PAVAR (Stuttgart – Bayern. Överföringsbelopp – 35 miljoner euro)

München behövde nödvändigtvis stärka denna vinter, men att komma överens om fransmanens övergång var endast möjligt för sommaren. Tydligen i “Bayern” ansågs det vara en byst att betala extra för överföringen av ytterligare 15 miljoner euro för en halv säsong. Även om Pawar av dessa pengar är värt franska nominellt rätt tillbaka, men om det behövs kan spela i mitten av försvaret. Att köpa författaren till det bästa målet vid världscupen ser logiskt och tankeväckande ut. Pavaru är bara 22 och han kommer att vara i många år, som sin landsmän Biksent Lizarazu, ledare för försvaret i München.

5. Alvaro Morata (Chelsea – Atletico. Hyra)

Topp 10 vinterhöga överföringar

Den värmekärande Morata ledde uppriktigt i kallt London. Starten på den nya klubben var stor, men efter några månader slutade anfallaren scoring och sjönk djupare i depression. Varje förlorat ögonblick, och det var så många av dem från sådana homicidala positioner, närmade sig en överhängande överföring. Alvaro var inte fixat i laget, och det var klart att klubben håller spelaren tills en ersättare visas. Och sedan kommer Higuain i London, och i två dagar lämnar Morata åt Atletico Madrid. Hans förflutna i “Real” kommer ofta att komma ihåg och trycket blir starkt, men laget Simeone samlade män som även klarade två sortier från Champions League-finalen.