Ronaldo vs utomstående / medelbönder

I resten av spelkomponenterna var Ronaldo bland de efterhand, och när det gäller antalet exakta överföringar var han värst (81%). Förutom skott på mål, utmärkte huvudstjärnan i “Santiago Bernabeu” i hästkampsport. Han har 17% av duellerna vunnit på ”andra våningen”, vilket gjorde det möjligt för honom att gå in i de tre bästa i denna indikator. Du måste erkänna att detta inte är den mest betydelsefulla aspekten i spelet för en attackerande spelare som inte gjorde mål eller mål.

I El Clasico försvann CriRo helt, även om den såg mer levande ut än i spelet mot Sevilla. Jämfört med sina partners och, med utgångspunkt från statistiska beräkningar, kan portugiserna säkert kallas en ljus plats i spelet “Royal Club”. Men i jämförelse med motståndaren på flanken – Neymar – förlorade kungen på den europeiska kontinenten helt för den brasilianska i alla aspekter. Den mest slående fotbollsspelaren 2015 var bara två träffar – detta är med sex träffar i genomsnitt per match. I denna situation spelade naturligtvis katalanernas försvarare sin roll, som bokstavligen avskaffade Ronaldo från partnerna och följaktligen från bollen.

I en detaljerad undersökning av Ronaldo-spelet med utomstående / medelbönder, båda före de olyckliga nederlagen i Sevilla och Barcelona, ​​och efter det, noterar vi att i båda fallen var det portugisiska inflytandet på spelprocesserna mycket högre. Detta återspeglas först av allt i antalet mål som görs och hjälpte till. Dessutom var Ronaldo ofta den bästa eller en av de bästa när det gäller skärpa växlar. Ju lägre motståndarnas nivå, desto högre var Rons procent av redskapens noggrannhet. Antalet skott som levererats på målet ökade.

Därför uppdateringen av många Champions League-rekord. Cristiano blev den första spelaren i historien för grupprundan i Europas mest prestigefyllda klubbturnering, som lyckades göra ett tvåsiffrigt antal mål (11 mål). Tack vare ”Malmö” hjälplöshet upprepade Krish uppnåendet av den legendariska Ferenc Puskas och spelade poker i en ”riktig” T-shirt i Champions League för första gången sedan 1965.