I de senaste matcherna ville vi komma

”I de senaste matcherna ville vi komma ifrån defensiven. Att Tabor är nere nu betyder ingenting, det kommer att bli en tuff match. Det kommer att handla om erövring. Vi är beredda på detta och vi borde vara bättre förberedda tack vare inrikesdomstolen. Vi förbereder oss för tre poäng, vi vill inte underskatta någonting, vi vill bygga vidare på den sista serien, förlänga den och tjäna så många poäng som möjligt på vintern, ”Jan Mejdr upphetsad innan matchen. ”Till slut försökte vi hårt. Men vi kunde inte få bra bollar där. Ett mål kan förändra allt, för då förändras psyken, men tyvärr har det inte hänt. Och med tanke på utvecklingen av matchen har motståndaren förtjänat, ”säger tränaren Vítězslav Hejret efter matchen.

Hans lag hade redan förlorat 0: 2 sedan den 72: e minuten.Tábor-regionen stängde sina två mål inom fem minuter. Enligt Hejretts uppfattning påverkades duellen av taktik.

”Det var en genomsnittlig match med en genomsnittlig tempo i spelet. Från vår sida hade vi en sådan platonisk överlägsenhet under första halvlek, vilket var resultatet av besökslagets taktik och även från den krampaktiga insatsen. Det fortsatte som vanligt när ett lag spelar taktiskt, säger Hejret.

Andra hälften påverkade skador av Erik Liener och Adam Cihak, följt av tvingade vändningar. ”Det har förstört våra planer för att vi ska ha tålamod.Därefter fanns det en situation där den första var en foul, men frågan om den andra var en foul, ”klagade Sokol-tränaren.

”Vi samlade från standardsituationen och från och med nu, även om vi försökte hårt, hade vi inte chansen att vända spelet. Även om David Štípeks ankomst hjälpte oss skapade vi bara hoppfulla situationer där det inte helt var en målchans, säger Vítězslav Hejret.