Hejkals föregångare

“När jag lägger till det är poängen rättvis, men en förlust för båda,” ångrade Hejkal, vars glasproducenter är tionde. ”Återigen kunde vi inte bekräfta segern genom hemmaseger. Om så är fallet skulle det skjuta ut oss till mitten av bordet. Så nästa gång på Dukla kommer det att handla om att vara och inte vara. ”Matchen med Sigma, som lockade endast 2 535 fans, präglades av drag och kontraster.Gästerna startade för första gången från första minuten i 3-5-2-systemet, vilket gav dem två 0-2 omsättningar under de två sista omgångarna. . Vi löste det genom två omväxlingar och omarrangemang av line-up, eftersom Olomouc var starkare på bollen, ”såg Hejkal. ”Under första halvlek spelade Lvivakovich en defensiv sköld, kungen framför honom, berget skulle starta ett försvarsspel, men vi misslyckades, vi var sent överallt. Olomouc hoppade in i mellanrummet, spelade snabbt, med en knapptryckning, ”avbildade tränaren för Teplice. ”Så vi drog kungen tillbaka till andra hälften bredvid Ljevakovich, Kučera kom i mitten, Luts gick på vingarna och Hora drog ner från poden.Och vi kom tillbaka in i spelet.

Det ursprungliga 4-4-2-systemet förvandlade Hejkal till 4-5-1 och hade en betydande effekt. Teplice tryckte på Sigma. “Vi fick bättre kvalitet i mitten och på vingarna, vi var mer aktiva, farligare.” ”Vi började med ett trekantförsvar, men när Teplice förstärkte sina vingpositioner kunde vi inte fånga det. Luts och Hora förde högre kvalitet på banans kanter än förut Žitný och Trubač.Så vi förvandlade det till ett klassiskt fyrmålsläge och spelet var jämnt, ”sa Jílek.

Hejkals föregångare, Daniel Šmejkal, var mer konservativ när han ändrade system och utbyte, den nya tränaren reagerar utan att tveka.

”Vi byggde inte Mr Kučera den här gången från början; Även för spelarna att veta att ingen här har något säkert, ”påpekade Hejkal.

Tomáš Kucera var en av grundarna. ”Vi måste hitta den perfekta konsistensen och line-up för den match vi spelar. Och vi undrar varför vi inte får den första halvtiden i min tid. ”