Fem spelare som dramatiskt har blivit berömda och försvunnit lika skarpt

”När jag kom tillbaka från Inter fick jag inte de erbjudanden jag hoppades på. I England följde ingen min utveckling. Men Italien lärde mig mycket: spelstilar, olika coachningssätt, språk. Jag kan alltid säga att jag var en del av laget som vann Champions League. Förmodligen, efter att ha gått över till Tottenham Hotspur, skulle jag ha stannat kvar på den högsta nivån längre, men jag har inga beklagelser om någonting. Det är ingen mening att titta tillbaka. ”

Stjärna i fem minuter.
Fem spelare som har blivit berömda och lika abrupt förlorade. Vi är vana till att stjärnorna i fotboll verkar oväntat. En spelare som han inte kände till ett år tidigare kan locka upp riktiga jättar i detta. Var var Joao Felisch förra året? Men för varje Felish och Mbappe finns det ett dussin misslyckade stjärnor som lurade våra hopp.

Marco marin
2010 diskuterade många Marina, som kunde bli den nya superstjärnan från Tyskland. Statistiken bekräftade detta: i säsongen 2009/10 för 32 matcher i Bremen gjorde han fyra mål och gjorde 10 assists.
Nästa år fortsatte han att glädja tribunen, vilket gjorde att Chelsea kallade honom till honom. Det var allt: han tappade all sin form och dykte nästan inte på planen. Nu försvarar han färgerna på Red Star.

Iker Muniain
Liksom Marco Marin lovade Iker Muniain mycket. Den baskiska mittfältaren var mycket bra på friidrott – det är svårt att komma ihåg en annan akademiker som skulle bli så berömd.
Många storheter var intresserade av Munyain, men han lämnade aldrig sin klubb. Nu är han lika bra som han var, men det räcker inte: vi hoppades att han skulle utvecklas.
Han är 26 år gammal, men han har liten tro på att det finns en viss potential kvar.

Jesse Rodriguez
Kommer du ihåg när Hese förnedrade målvakter och fick vackra banker? En stund trodde Real Madrid att här var det – deras Neymar.
Men efter en fruktansvärd skada 2014 blev Hese inte densamma. Under den säsongen gjorde han fem och gjorde fyra assist i fyra utflykter i basen och 14 utbyten.
Han är nu på Sporting efter en relativt dålig tid i Paris Saint-Germain, Las Palmas, Stoke och Betis.