Roman Zobnin hade en svag match

Roman Zobnin hade en svag match. Till skillnad från kapten Glushakov hade hans partner mycket äktenskap i programmen, fläkten flög och besluten togs så länge att mittfältaren i det ryska laget var täckt från baksidan. Ja, och Kryhovyak i sista hörnet skott från under romerska. Sådan fotboll är inte alls som den som Zobnin brukar visa.

“Domaren tillåter inte att spela normalt, strangles. Mycket orimlig visselpipor, säger Andrei Eshchenko under pausen. Det var mycket paus i spelet, men Spartak-folket klagar på det förgäves.

Carrera-teamet medvetet fouled i mitten av fältet för att bryta undan mästarens kontringar. Brott är det mest effektiva sättet att stoppa snabbbröderna Miranchukov och Fernandesha (Farfan försvann), och de röda och vita förstod detta perfekt. Följebalans statistik: 21 mot 8. Ja, någonstans var domaren Moskalyov otillbörligt försäkrade, men i princip visslade han korrekt. Inget brottsligt. Förresten, i detta fall, domaren “Spartacus” vanligtvis vinner.

“Domaren tillåter inte att spela normalt, strangles.” I matchen “Lokomotiv” – “Spartacus” attackerade ett lag. Foto: RPL

Och i denna match var Spartacus nära seger, bara en rubrik från Luis Adriano, släppt istället för Ze Luis, under 70-talet sjöng Guilherme lyxigt. Och det fanns inga andra akuta stunder.

Om nykomlingarna: Tashaev brände med lust, fick ett gult kort, men till höger hade “Spartacus” några fina angrepp. Killen är fortfarande mastering. ZHigo – Ja, det är bra för många komponenter, men för tillfället är det inte värt att överprisa. Kryhovyak – en vågad typ, tog en gång bollen från själva Igor Denisov, för att påbörja attacken genom exakt gjutning på högra flanken. Polen är inte blyg.

Bezgolovoe huvudstad därby. Trög Champions börjar med två oavgjorda i rad, men “Loco” gradvis byggs, i väntan på anfallaren av “Schalke” och snart kommer att introducera i Höwedes försvarare. Och ägaren till spelfördelen med “Spartacus” borde vara i ordning här och nu – på onsdag för att spela på vägen mot PAOK.