“Loket” har problem med attack

Tyvärr är det sant: att sätta en så stor match i 2: a omgången av RPL – en tvivelaktig besluts kompilatorer spelkalender. Den varma Moskva bokstavligen inte kan andas, lagen är i sökandet efter optimala kombinationer av spelet, har många spelare ännu inte fått den nödvändiga formen – och allt detta hade en negativ inverkan på kvaliteten på mötet med förkämpar för de två senaste säsongerna.

“Loket” har problem med attack: röd-gröna inte poäng CSKA under 120 minuter i Super Bowl, då rör i Ufa, men Eder mål avbröts på grund av en felaktig offside, men i första halvlek, hem derby “railroad” big medgav “Spartacus” på slag – 1:10. Dessa ledsna fakta kan behaga bara det giftiga medlet Selyuk.

“Domaren tillåter inte att spela normalt, strangles.” I matchen “Lokomotiv” – “Spartacus” attackerade ett lag. Foto: RPL

ProMES upprepade gånger slå Ignatieff på kanten, men alla försök att komma in eller skjutit i straff Guilherme inte förvandlas till ett mål. Ze Luis slog med huvudet och genom sig själv – vackert, men för ingenting. Och Quincy pierrade en gång till bollen förbi Kverkveli och skickade honom till målvakten Loko. Rött och vitt såg farligare än rivaler.

Självklart är vissa spelare långt från fullständig kampberedskap. Få samma Kverkveliya: i spelet för Super Bowl, psihanul han och drog sig tillbaka i en match med “Ufa” från Solomon sprang vig Sly, tjänade en straff i sista minuten, men i matchen mot “Spartacus” under första halvan Saba gäspade ProMES, sedan länge sökt destinationen för passet, och nästan sprang in i valet av Ze, och senare en av de bästa försvararna i Premier League gjorde en rabatt på andra precis framför straffområdet av laget. Georgian var lättad att falla på gräsmattan när han insåg att Spartak-spelaren missade efter sina blunders. Allt detta – händelserna av en halv.