Jag vill inte vinna Europa League

Nu portugis kan avsluta säsongen med en pokal och en plats i Champions League, och sedan peta ett finger på rivaler, och fann att alla utom de “Manchester City” en liknande situation, men säsongen avslutades utan en titel. Det är viktigt att det i England inte är fråga om storhet, prestige och betydelse för den lokala koppen. Det är den äldsta i världen final hölls på National Stadium “Wembley” finalister rodd pengar från försäljningen av TV-rättigheter runt om i världen. Blah blah blah.

Om du ser på situationen förnuftigt, kommer de portugisiska patienserna att upphöra att uppfattas. Mourinho ger antalet troféer, men inte deras betydelse. Han är den andra på varandra följande säsongen kämpar för mediokra koppar och går samman i toppturneringar. Förra säsongen tog han den semi-nationella Community Shield, den engelska league cup leksaken och den andra klassens europeiska cupen. Och för fem år sedan lurade han Raphael Benitez och Arsene Wenger för framgång i mediokra turneringar och misslyckande i allvar.

“Jag vill inte vinna Europa League. Detta skulle vara en stor besvikelse för mig. Jag vill inte att mina spelare trodde att Europa League – deras nivå turnering, “- säger Moura, nästan återvänder till” Chelsea “i samband med att innan han kom spanjoren vann Europacupen. Säsong senare gick han på Wenger för överdriven glädje seger i FA-cupen, nu slåss mot kritik av de metoder som direkta konkurrenter: “Detta är vår fjärde final på tre år. Kanske kritiseras vi för mycket. ”

Nej, hans klubb kritiseras inte för mycket, men så mycket som nödvändigt. Varje toppklubb sätter landskopparna på andra plats och sätter den i mästerskapet och Champions League. I annat fall skulle andra lag inte ha spelat i kopparna. Jose fusionerade skamligt från de två viktigaste turneringarna och trofén i form av FA Cup kommer inte att vara en ursäkt.

Det betyder förmodligen att de bästa klubbarna och toppbussarna har blivit mer avancerade, men de portugisiska gör det inte. Han bytte inte tillvägagångssättet i spelet efter misslyckandena i “Real” och “Chelsea”, så nu stormar andra satsningar turneringar. Ja, det här är hans fjärde final. Den fjärde finalen i en meningslös turnering.