Efter att ha lämnat Dynamo spelade Fernandez

Den argentinska blev en av de mest ägnas åt sina legionärer i Rysslands fotbolls historia. Han flyttade till Dynamo från River Plate i januari 2006 för 3 miljoner euro och stannade i Moskva klubben fram till juli 2014. Under denna tid lyckades Leandro Fernandez spendera 208 matcher för “vitblå”, vilket är den andra indikatorn i klubbens historia sedan skådespelarna i Rysslands mästerskap (Alexander Tochilin är ledare med 239 slagsmål).

Efter att ha lämnat Dynamo spelade Fernandez i 2,5 år hemma för Newells Old Boys och spelade i 2017 i Donau för Uruguay. Sedan januari 2018 har Leandro Fernandez varit en friagent och lite hörs om honom i pressen. Det enda som är klart är att vid 35 år har han ännu inte meddelat sin pensionering. Detta föreslår att en av de mest dedikerade spelarna i Dynamo Moskvas historia fortfarande kan “komma undan” någonstans.

Madrid “Real” går igenom svåra tider – ledningen av den “krämiga” avskedade den spanska specialisten Julen Lopetegui, som bokstavligen drogs ur spanska landslaget.

Den italienska Milano, som en gång var världens fotboll, spelar för närvarande under ledning av sin tidigare fotbollsspelare Gennaro Gattuso, extremt kaotiska, alternerande segrar och absolut oförståliga matcher.

För att hjälpa någon av dessa klubbar, om du tror på informationen om utländska publikationer, kan Zlatan Ibrahimovic komma – en man för vilken det inte är svårt att göra poäng från olika positioner, även trots åldern av ära med fotbollsstandarder.

Var är Zlatan nu?

Legenden om den svenska och världens fotboll förödmjukar nu målvaktarna i MLS, som spelar som en del av den mest kända och berömda klubben från USA, som bär det stolta namnet “Los Angeles Galaxy” och otrevliga tips på klubbens geografiska läge.