Christian Noboa från “Rubin”

RFPL, du är bara ett utrymme! Mål som blåste upp 27: e rundan (video)
Detta måste ses. Låt oss respektera “Match of TV” tillsammans.

Idag i bussen flickan fyra år gammal frågade sin mamma: “Tänk om alla ber Gud, kommer han göra det möjligt för oss att repriser av mål i den 27: e omgången av Premier League»?. Hälften av advokaterna i “Match TV” grät med min mamma. Gud, vänd dessa mål!

Allvarligt är den aktuella turnén i Rysslands Premier League fortfarande på gång, men det finns så mycket skönhet att det kommer att räcka för en hel säsong. Låt oss tillsammans tacka LLC “Nationella sportkanal” (en offentlig sportkanalen “Match TV” satellit “vår fotboll”) för att kvalitativt översätta vår härliga ryska fotboll. En bra bild är deras handarbete. Rättighets. Twitter och YouTube är vår frälsning. Och tack vare de respekterade personer som postar där video och gifki med goleshnikami.

Prelude. Och nu – till huvudsaken. Mål. De visade sig magiska.

Christian Noboa från “Rubin” Berdyev saftig skott förmedlas hälsningar Roberto Mancini öppnade poäng i matchen med “Rostov” Karpin (1: 1).

Hur tycker du om denna strejk Ecuadorian?

Orakad “humla” Eric Bicfalvi hans gäst segrande mål i porten “Anji” (0: 1) höjde “Ural” Tarhanova på 6: e plats i Premier League tabellen. Starkt utförd. Keeper Alexander Budakov gick förgäves en promenad.

Alexander Tashaev satte ett nytt mål för “Dynamo” Khokhlov och slog igen på Stanislav Cherchesovs kontor. Med denna boll tog Moskvas laget bort tre viktiga punkter från den långt och komplexa Khabarovsk (0: 1).

Igor Gorbatenko från Tula “Arsenal” öppnade poängen i en magnifik match mot det långlidande “Zenith” (3: 3). Perfekt vriden och träffad. Utan chans för Yuri Lodygin.

På mål svarade Gorbatenko Leandro Paredes. Argentinern från “Zenith” direkt slag har vridit en boll från ett hörn till den närmaste baren av en port av “Arsenal”.

Stor. Kan göra samma sak.
Daler Kuzyaev med smärta i foten fortsatte att ersätta i Tula och utfärde en snabb och värdefull dubbel. Men hans första mål bör noteras separat. Den perfekta laddningen under baren från mittfältaren till det ryska landslaget. Endast detta var inte tillräckligt för “Zenith” för en bortgångs seger, men vann en rubbning.

Det officiella twitter-kontot för blå-vitblått visar oss bara två Dalera-mål. Njut.