Vår form tog examen och åtnjuter Captain Welsh före EM

Tränare av tränare Ron Ginzburg spelade totalt nio matcher där de lyckades vinna två gånger. Mer än resultat, men det var ett viktigt demonstrationsspel som har börjat de senaste dagarna att vara nära coaching.

Tjeckerna gick med i förberedelserna i Polen och Tyskland, men vann förstapriset i en inhemsk match med Japan.

“Öppnings matcherna var verkligen förberedande för vissa spelare efter en lång match. Matcher i Polen och Tyskland var fortfarande ganska knappa.Match med Japan inte utvärdera, eftersom jag tror att det inte var tillräckligt rival när det gäller styrka team på Eurobasket “han återvände ett par veckor tillbaka upplevt Welsch.

På turneringen till Grekland avgick laget tvingades stabilisera sitt spel riktning till EM. Tjeckerna kan vara tillräckligt för ett hem i Grekland, som dock kommer att vara stora medalj adepter, de förlorade mot Ryssland sista skottet från mitten av en punkt och besegrade Bosnien och Hercegovina.

Det huvudsakliga målet för det grekiska uppdraget var dock uppfyllt. “Vi var redan i full spel och vi spelade inte som en träning utan att vinna.De sista fyra matcher vårt formulär kulminerade, plockade upp vårt spel “, säger Welsch och match i Spanien.

Av de spel som spelas i beredningen sedan av kapten följer tydliga instruktioner om vilken väg att gå om de vill tjecker Eurobasket lyckas: “Vi måste vara en bra defensiva laget. Vi har bra typer och fysiskt mogna spelare. Vi spelar annorlunda kombination av försvar, ta, tryck på motståndare och att vi bör hjälpa oss att vara mer benägna att få snabba kontringar och gjorde enkla korgar. Game fem på fem vi hade vid den sista EM inte med det. ”

tjecker i gruppen kommer att träffas med Estland, Lettland, Belgien, Ukraina och Litauen.Vanligtvis är detta inte en basketboll sådana kända namn som Grekland eller Spanien, men dessa lag bevisat sin kvalitet i de förberedande matcher som inte kunde motstå, men besegra pappers mästerskap favoriter.

Erfarna Tjeckiska ytter från detta, emellertid, gör ingenting. Han vet att det viktigaste kommer att börja på lördag: “Sanningen att säga, så motståndare inte följer så nära igen. Naturligtvis pojkarna gå och redovisa hur han spelade och det. Jag tar det på ena örat och ut genom det andra. Det förbereder sig och Eurobasket kommer att vara något annat. Utan tvekan kan vi förvänta oss en kraftig början, eftersom vi spelar med Estland. Om vi ​​tänker på processen och Estland är en av motståndarna som vi måste komma under.Ända sedan den första matchen som vi måste vara redo och fokuserad, eftersom vi spelar en viktig match när det gäller våra andra möjligheter. ”

Mästerskapet går tjeckerna på Lördag 5 september redan nämnda match med Estland, som börjar klockan 15:30 lokal tid (14:30 tjeckisk tid).